Glazba - Internet MONITOR  


« povratak

Glazba
Album tjedna
Recenzije
Mlado Meso
Nikad čuo
MP3 singl

Monitor
Monitor home
Forum
Belle de Jour
IT
Hrvatski Web
500 linkova
e-mail
glazba@monitor.hr

 
 

Mlado Meso

Etui Etui Soniczoil: Žrtva zavjere lego kockica i star-wars figurica
Etui Etui Soniczoil mladi je glazbenik iz Bjelovara kojeg se tek djelomice može opisati svrstavanjem u žanr elektronike. Opis njegovog nastupa kojeg naziva crunch-show puno govori o njemu: "Osim što svira bas na programiranu podlogu i našminkan radi grimase, crta stopala na komadima papira, baca se u publiku i skače po njima, uletava u publiku i dijeli maske našminkane poput njega, ima i totalno originalnu prodaju CD-a poslije koncerta. Dok još nisi siguran je li crunch-show završio Etui Etui postaje pantomimičar koji se spušta među publiku sa polucilindrom u jednoj ruci, a diskovima u drugoj. Ljudi, s obzirom koliko im se svidjelo/koliko imaju para daju lovu u šešir i dobivaju CD".
:Iscrpnije:

Autogeni Trening - demo bez granica
Naš Natko je u neumoljivoj potrazi za vrijednim mladim bendovima, a kako ga je ovog ljeta volonterski posao odveo u Crnu Goru ondje je pronašao plaću za svoj trud - bend Autogeni Trening. U bendu ih je trojica, a karakterizira ga "ritmičnost drum n' bassa, "brzina speed metala i atmosferična psihodelij". "AT je što se mene tiče postavio nove standarde autorskim rock (u najširem smislu riječi) bendovima na ovim prostorima. Tko ih čuje uživo shvatit će to i prije završetka prve stvari" kaže lijepo naš stručnjak za mlade nade.
:Iscrpnije:

Mental Harakiri: Nema zajebancije s ovima, dečki misle ozbiljno
Kao klinju starci su me stalno upisivali na neke karate tečajeve. Sjećam se da smo na tim treninzima cijelo vrijeme udarali zrak šakama i sjekli ga dlanovima, uz povike "eč-njeg-san-ši!". Slično radi i ova četvorka, no oni ne udaraju i ne sjeku zrak nego zvuk kojeg mlate žestokom gitarom i režu kirurški preciznim štopovima, da što bolje izvedu…Mental Harakiri. Izvedimo ga zajedno!
:Iscrpnije:

Stronghold: Sviramo jer nam je to potrebno
Lijen sam. Jesam! Mati mi je uvijek govorila da ću lijenost platiti suhim zlatom. I evo majko, platio sam. Prehlađen sam k'o stoka, a ni zlata nemam. Intervju sa Stronghold sam odgađao cijelo toplo ljeto, pa onda i cijeli globalno zagrijani deseti mjesec, da bi se tek početkom hladnog jedanaestog opametio. Ruku na srce, ni Stronghold se nisu žurili sa izdavanjem albuma, al’ kažu: “Sad će!”
:Iscrpnije:

Antenat - radimo s onim što imamo!
Antena? Tentat? Atentat? Ne, nego Antenat! Zapamtite to ime, jer ovi momci imaju potencijala, a budu i ljuti kad ih se krivo naziva. O tome svjedoče i neke slike…
:Iscrpnije:

Karlovački new breed bend Zeus Faber ima novi demo, i, pa dobar je
Upravo je završila Olimpijada i morate prizanti da vam je, iako možda niste ljubitelji sporta (kao ni ja), drago vidjeti naše sportaše kako rasturaju tamo neke mutave Amerikance i slične "opake" nacije. Isto bi mi tako bilo drago da možemo i na drugim poljima pokazati što umijemo...
:Iscrpnije:

Copyright © 1996. - 2005. Internet MONITOR